Selecteer een pagina

Gedurende deze Vuelta bellen we regelmatig met onze favoriete voormalig-virtuele-rodetruidrager Jetse Bol. Hij stapte speciaal voor deze ronde over van het Colombiaanse Manzana-Postobón naar Burgos BH – en hoopt daar in de komende weken flink wat deuken in pakjes boter te fietsen. En wij hopen dat met natuurlijk ‘m mee.

We zitten bijna aan het einde van de tweede week van de Vuelta – en (de jarige) Jetse lijkt er zowaar doorheen te komen. Had ‘ie het afgelopen donderdag nog superzwaar, de dag erna initieerde hij de ontsnapping die eindigde op de muur van La Camperona – en een finish nét voor Fabo Aru. Een opsteker, waarvan we natuurlijk alles willen weten. Want hoe doe je dat eigenlijk, ‘meezitten’? En wat doe je vervolgens als je eenmaal in de kopgroep zit?

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok – en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl. Jonne Seriese produceert namens Dag en Nacht Media en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon & @jetsebol.

%d bloggers liken dit: