Selecteer een pagina

Het is midden in de zomer. De komende dagen worden we onderworpen aan tropische temperaturen. En dan gaat het bij ons kriebelen. Het WK is nog bezig, maar wij zijn op hoogtestage. Tim slaapt al twee weken in een tentje op zijn dak in Amsterdam-West. De Tour begint dit jaar op 7 Juli. Expres iets later, vanwege het voetbal. Is dat lang genoeg voor Dumoulin om te herstellen van de Giro? Is dat laat genoeg voor Mollema om in vorm te komen? Hoeveel tijd heeft Gesink dan al gepakt? En wint Quintana hem eindelijk? Wij bespreken het met de Queen van het Nederlandse wielerjournaille, de huiscolumnist van HP de tijd, de televisierecensent van de Volkskrant, Dumoulist van het eerste uur: Frank Heinen!

Ook presenteren wij onze allereerste Rode Lantaarn Tourpool. Via www.robstourpools.nl kan je je tot VRIJDAG 6 JULI 12 UUR S’MIDDAGS, inschrijven voor nu al de meest legendarische strijd ooit!

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier, met vandaag Jonne Seriese ien Frank Heinen – en wordt mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Brouwerij De Molen. Jonne is van Dag en Nacht Media en is ook de producer van de podcast en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren kan via iTunes – waar je ook een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon & @fheinen.

%d bloggers liken dit: