Selecteer een pagina

Daar zijn ze dan – de échte bergen. In een normale Tour de France hadden we naar dit moment al een dikke week uitgekeken, maar in die van 2019 werden we er zelfs een tikkie door verrast. Het beviel eigenlijk nog wel, dat vlakke, een heuveltje zo nu en dan, een mooie vlucht hier of daar, het lead-out treintje van Jumbo Visma sleurend op kop. De eerste Pyreneeënrit stelde misschien zelfs een beetje teleur – ook al zaten er liefst vier Vrienden van de Show in de Ontsnapping van de Dag. Een echte vriendengroep – al waaiden ze er allemaal af toen de mannen van Mitchelton-Scott er een slinger aan gaven. Die Kleine Gejinxte achterhaalde zijn ploeggenoot Matteo Trentin, kreeg gezelschap van twee anderen – en lostte prompt zijn ploeggenoot. Gelukkig voor hem bleken de Heren Bilbao en Mühlberger – kassa 2 alstublieft – zelf ook niet bepaald in een ketel Koersvernuft gevallen bij hun geboorte – en kon hij ze in de kortste sprint ter wereld een krap metertje voor blijven. No worries en de bloemen voor Simon Yates. Of was het toch stiekem Adam?

Als luisteraar van De Rode Lantaarn krijg je tijdens de Tour een gratis bikeguard en een spetterende Rode Lantaarn-prijzenpakket kado als je een fiets van Canyon bestelt met de kortingscode ‘t0ngarcon’.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese en Tim de Gier en wordt mede mogelijk gemaakt door ScoritoCanyon*, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @nynke & @willemdudok & @t0ngarcon.

Én we hebben een mailadres: post@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: