Selecteer een pagina

Oh de Zoncolan, die rossige prins van een berg! Yates en Dumoulin deden precíes wat van ze werd verwacht – maar Chris Froome hadden we eerlijk gezegd al afgeschreven. Hij won de etappe – en met zijn zichtbare opluchting na de finish zowaar wat van onze sympathie. Willem en Jonne bespreken de winnaars en verliezers van de dag – en concluderen dat de Zoncolan weliswaar spectaculair steil, maar daardoor ook weinig onderscheidend is. Behalve dan als je Fabio Aru heet – en je mond groter is dan je wattages.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Shimano Service Centers. We worden geproduceerd door Dag en Nacht Media, de titelmuziek is van de Swing Ninja’s en de in- en outro werd ingesproken door Chiara Caccinelli. Abonneren kan via iTunes – waar je ook een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok. Meedoen aan de volgende #voorspelbokaal? Check De Rode Lantaarn op Facebook.

%d bloggers liken dit: