Selecteer een pagina

De langverwachte tijdrit bracht weinig verrassingen. Rohan Dennis won, Dumoulin reed zeer naar behoren, maar de wonderbenen die nodig zijn om Simon Philip Yates met groteske verschillen te verslaan, waren er niet. Geen biggie vinden wij, gevoelsjongens als we zijn. Dumoulin is een oeuvre-renner en dient ook als zodanig beoordeeld te worden. En bovendien is er nog ALLE kans om deze Giro te winnen, dat weet elke Dumoulist. We fantaseren over de scenario’s, drinken een natje van een lastig druifje en babbelen onszelf vrolijk de laatste Giro-week in. Morgen eerst Koen Bouwman voor de etappe en papegaai Frankie in de vroege vlucht; daarna zien we weer wel verder. Laat u zich vooral niks wijsmaken door de laptopwielrenkundigen die doen alsof het allemaal al gedaan is – Parijs is nog ver, maar Rome ook écht niet om de hoek.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Shimano Service Centers. We worden geproduceerd door Jonne Seriese van Dag en Nacht Media, de titelmuziek is van de Swing Ninja’s en de in- en outro werd ingesproken door Chiara Caccinelli. Abonneren kan via iTunes – waar je plz plz ook een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok. Meedoen aan de volgende #voorspelbokaal? Check De Rode Lantaarn op Facebook.

%d bloggers liken dit: