Selecteer een pagina

Oh, die Formule 1-start. Spektakel zou het worden! Geraint Thomas op pole position, geflankeerd door zijn voornaamste belagers: Dumoulin en Froome. Het startlicht sprong op rood, het startlicht sprong op groen, maar in Bagnères-de-Luchon was eigenlijk niet zoveel te doen. Eigenlijk werd het een etappe als alle anderen – een paar leuke renners vooruit, de favorieten die elkaar beloeren tot aan de laatste kilometers van de streep. Froome en Bardet zakten erdoor, meneer Dumoulin viel aan, maar Skybot nummer 2 piepte er alweer vandoor in de laatste meters van de rit. Karmascore min drie – maar wel inmiddels bijna twee minuten voorsprong voor Geraint Thomas. Wat nu, vrienden? Houdt hoop, alles komt goed, vindt Willem. We zijn reddeloos verloren, zegt Tim. Winnaar Quintana vond er ook iets van, maar niemand heeft begrepen wat. Ach, gelukkig schuift vrijdag Jonne weer aan, voor de broodnodige nuance. Na afloop van de zeker-weten-geen-Koninginnerit, zoals het in Tims Tourboek heet.

De Rode Lantaarn is genomineerd voor een BNR Podcast Award. Wil je alsjeblieft op ons stemmen? -> bit.ly/stemopderodelantaarn

Wil je meedrinken met onze natjes? Bestel het Officieel Natjes Pakket™ van De Rode Lantaarn ->  bit.ly/yungbubbels

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier – en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Brouwerij de Molen. Jonne Seriese produceert namens Dag en Nacht Media en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon.

%d bloggers liken dit: