Selecteer een pagina

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. De Rode Lantaarn reist deze zomer mee met reislustige vijftigplussers. Onder deskundige begeleiding verkennen zij nieuwe gebieden en kunnen ze onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed wordt met elkaar gedeeld. Vandaag volgen we Nairo Quintana, een kwieke Colombiaan, die op zijn fiets de pittige tocht van Embrun naar Valloire wil volbrengen. Volgens het routeboek gaat de weg via een paar indrukwekkende heuvels met klinkende namen als de Vars, de Izoard en de Galibier. Zal het Nairo lukken om de tocht vóór het donker te voltooien? 

Welkom bij… We Zijn Er Bijna!

Als luisteraar van De Rode Lantaarn krijg je tijdens de Tour een gratis bikeguard en een spetterende Rode Lantaarn-prijzenpakket kado als je een fiets van Canyon bestelt met de kortingscode ‘t0ngarcon’.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese en Tim de Gier en wordt mede mogelijk gemaakt door ScoritoCanyon*, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon.

Én we hebben een mailadres: groetjes@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: