Selecteer een pagina

Een van de fijnste dingen van zelf wielrennen: je creëert je eigen wind. Hoe anders is dat voor ons bankzitters, die de afgelopen dagen alles uit de kast moesten halen om niet te versmelten met de skailederen bank. Onze marginal gains kwamen uit achtereenvolgens een perenijsje, Greek Mountain Tea en ten langen lesten maar een lekgeprikte bidon vol langzaam smeltende ijsblokjes in onze nek, gelijk die Kafferbuffel van een Tjalingii ons had geleerd. Dat hielp even, tót Het Vierkant van Brabant aanging en onze temperatuur weer meter na meter opliep. Het was de aanzet voor een schitterende finale van de Koninginnerit, waarin de boys van Jotto-Lumbo zich van hun beste kant toonden – en de gele trui ondanks alle pogingen geen krimp gaf. We bespreken het weer allemaal: van de Motorfic waarover Dumoulin zich beklaagde tot het meesterknechten van The Gizza. Van de glorietour van Lotto-Jumbo tot de Valkuilen van Oeuvrerenner Tom.

De Rode Lantaarn is genomineerd voor een BNR Podcast Award. Wil je alsjeblieft op ons stemmen? -> bit.ly/stemopderodelantaarn

Wil je meedrinken met onze natjes? Bestel het Officieel Natjes Pakket™ van De Rode Lantaarn -> bit.ly/yungbubbels

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier – en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Brouwerij de Molen. Jonne Seriese produceert namens Dag en Nacht Media en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon.

%d bloggers liken dit: