Selecteer een pagina

Nog geen week onderweg en de Giro kan de prullenbak alweer in. Een of andere knakenraper van Ineos zag waarschijnlijk een stukje wegwerpplastic in de berm en was daar zo van onder de indruk dat hij even het noorden kwijt was. En velen met hem. Aanvankelijk leek er niks aan de hand maar in de daaropvolgende chaos was er 1 grote afwezige. Tom Dumoulin. Niet veel later zagen we een rood shirtje met een rode knie. Toch gevallen. Klassement naar de Squalos en toen de volgende dag bleek dat kracht zetten onmogelijk was ook de rest van zijn Giro. Maar niet gevreesd, in de auto ging het alweer over zijn reis naar Nepal en als Tom kan schakelen dan kunnen wij dat ook. De Giro wacht op niemand, behalve dan op de 400 reclamebreaks maar dat geheel ter zijde, en wij kijken verder. Naar het Tijdperk en naar Ome Sam die vandaag zijn klassement terug kaapte. En natuurlijk naar de man die het op een akkoordje gooide met de Valerio Conti. Jij de trui, ik de etappe. een klassiek een tweetje. Felicitatione Fausto Masnada.

Wil je reageren op deze uitzending? Via Twitter zijn we te bereiken via @willemdudok, @timdegier en @t0ngarcon – en we hebben tegenwoordig ook een mailadres!

post@derodelantaarnpodcast.nl

En: abonneer je op iTunes óf laat daar in elk geval even een reviewtje achter – zodat andere mensen de podcast ook kunnen vinden.

%d bloggers liken dit: