Selecteer een pagina

Het was de matige Crème brûlée na een verder uitstekend vijfgangendiner: Liège-Bastogne-Liège, La Doyenne. De favorieten bleven lang bij elkaar. Heel lang. Ze reden op hun dooie akkertje over beroemde klimmen als de Côte de la Redoute, terwijl wij lang wegdommelden in het eerste snikhete weekend van dit jaar. Tot het plots alsnog ontbrandde op de Côte des Roche aux Faucons, twintig kilometer voor de finish. Uit de schermutselingen dook daar een van onze favorieten renners uit het peloton op: Bob Jungels, aka Yung Bubbels, de tank uit Luxemburg. De uitstekende tijdrijder maakte het prachtig af. Een prachtige overwinning voor Yung B.

Wij maken van de gelegenheid gebruik om gelijk even het hele voorseizoen te bespreken. Zonder Willem Dudok, want die was er vandaag niet, maar met Jonne Seriese.

Deze aflevering werd mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Shimano Benelux. De productie ligt in handen van Jonne Seriese van Dag en Nacht Media en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren kan via iTunes – waar je ook een recensie kunt achterlaten. Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok. Meedoen aan de volgende #voorspelbokaal voor de Amstel Gold Race? Check De Rode Lantaarn op Facebook!

%d bloggers liken dit: