Selecteer een pagina

Hadden we staarten, dan zouden we dezer dagen permanent kwispelen, om maar eens een groot filosoof uit Amsterdam-Oost vrijelijk te citeren. Want mince alors, wat worden we verwend, in deze Tour de France. Op vrijdag pakte Dylan Groenewegen dan toch éindelijk zijn eerste ritzege – en op zaterdag zagen we een van de indrukwekkendste solo’s sinds Slash in November Rain, toen Thomas de Gendt eerst Alessandro de Marchi lostte op een helling – en toen Pinot en Alaphilippe van zich afhield op weg naar de streep. En vandaag konden we bíjna, bíjna alwéér een overwinning van een Vriend van de Show op ons conto bijschrijven, toen Je Boy Tiesj met Nicholas Roche demarreerde na een lange dag in de vroege vlucht. Maar dommage, paté de cacahuette – want Roche lostte – Daryl Impey kwam terug – en we weten allemaal dat die kan Sprinten als Satan. Tiesj ging nog wel aan – de Zuidafrikaan counterde – en Je Boy gaf zich gewonnen. Baie geluk met die oorwinning, Daryl Impey. Maar we balen wel een beetje.

Als luisteraar van De Rode Lantaarn krijg je tijdens de Tour een gratis bikeguard en een spetterende Rode Lantaarn-prijzenpakket kado als je een fiets van Canyon bestelt met de kortingscode ‘t0ngarcon’.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese en Tim de Gier en wordt mede mogelijk gemaakt door ScoritoCanyon*, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon.

Én we hebben een mailadres: post@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: