Selecteer een pagina

Laten we het maar eerlijk zeggen: we vonden het maar een matige eerste week van de Giro. De druilerige weersomstandigheden, de ellenlange etappes waarin weinig tot niks gebeurde, de #abanTom – het stond nogal in schril contrast met de doldrieste Yates en het schitterende spektakel van vorig jaar. Maar goed: we hadden van tevoren al gewaarschuwd: deze Giro is EXTREEM backloaded. Gelukkig hebben we sinds vandaag een nieuwe Nederlander om voor te juichen. Het Tijdperk reed op weg naar San Marino de tijdrit van zijn leven – en is nu Een Man Om Serieus Rekening Mee Te Houden voor het podium. Aan d’n Primoz – of ROGLIK, volgens runner-up Victor Campenaerts – viel wederom weinig te doen en dus is het vanavond wederom feest bij de Hare Visma’s. It’s his to lose, heet dat dan.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Jonne Seriese en Tim de Gier – en wordt mede mogelijk gemaakt door ScoritoCanyon*, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Tijdens de hele Giro krijg je een gratis bikeguard én verzending als je een nieuwe fiets of frame koopt. Code: RLTGIRO

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon. Én we hebben een mailadres: post@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: