Selecteer een pagina

Op de dag dat Chris Froome er (definitief?) doorheen zakte – en Simon Yates nog maar eens liet zien in bloedvorm te zijn, kwam de Rode Lantaarn-redactie bij elkaar om de balans na de eerste week op te maken. Het voorspelde duel tussen Tom en Chris lijkt er een te worden tussen Tom en Mitchelton-Scott, al kan Pinot zomaar eens de derde hond in het kegelspel worden. En al lijkt het wachten op een Red Wedding op de Monte Zoncolan – de Giro zou de Giro niet zijn als we voor die tijd niet nog een paar onverwachte wendingen zouden krijgen. We bespreken het weer allemaal – en blikken ook nog even terug op de Special met Dylan van Baarle. Maar die had je natuurlijk al lang geluisterd.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Tim de Gier en Jonne Seriese en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Shimano Service Centers. We worden geproduceerd door Jonne Seriese van Dag en Nacht Media, de titelmuziek is van de Swing Ninja’s en de in- en outro door Chiara Caccinelli. Abonneren kan via iTunes – waar je ook een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok. Meedoen aan de volgende #voorspelbokaal? Check De Rode Lantaarn op Facebook.

%d bloggers liken dit: