Selecteer een pagina

Zaterdag start in Bologna de 102e Giro d’Italia – volgens velen de mooiste grote ronde van het jaar. In elk geval volgens de Vlinder van Maastricht, Turbo Tom, Meneer Dumoulin, die begin dit jaar hooghartig de Tour terzijde schoof omdat – wij parafraseren – wielrennen natuurlijk niet als werk moet voelen. Enfin. We vinden er niks meer van, we hopen er alleen nog alles van. Ritwinsten, wraakexercities, gecounterde springveren en lompharde tijdritten, om mee te beginnen. Ten minste één solo van minimaal 81 kilometer en maglia Rosas voor iedereen en zijn moeder. We beschouwen voor met Vriend van de Show en erkend mooischrijver Frank Heinen – tevens Hogepriester van het Dumoulisme.

Doe je ook mee aan onze Giro-poule? -> http://hetiskoers.nl/giro

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Jonne Seriese en Tim de Gier – en wordt mede mogelijk gemaakt door Scorito, CanyonHetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon. Én we hebben een mailadres: post@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: