Selecteer een pagina

Met de start van de Giro is het ronde-seizoen officieel begonnen. De mooiste tijd van het jaar, volgens Tim. Bij het zien van de schans van de openingstijdrit maakte ons hart een sprongetje. En wat blijkt? Er reed iemand in het peloton wiens hart ook een sprongetje maakte bij het zien van een schans. Nee wacht, deze Giro gaan we niéuwe verhalen maken. We zijn pas twee dagen bezig – en het mooiste en zwaarste gaat nog komen. Maar het openingssalvo en het eerste heldenverhaal zijn voor onze favoriete Sloveen, die werkelijk als een beest door Bologna scheurde. De eerste rozetruidrager van 2019 – en de winnaar van het openingsweekend: Primoz Roglic!

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Jonne Seriese en Tim de Gier – en wordt mede mogelijk gemaakt door ScoritoCanyonHetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon. Én we hebben een mailadres: post@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: