Selecteer een pagina

Als we deze podcast opnemen is het nog 107 dagen tot de start van de Omloop het Nieuwsblad. Honderdzeven dagen. Dat klinkt lang – en dat is het ook. Fun fact: als de leeuw van Artis de leeuwin vandaag zou bezwangeren, zou er een week vóór de Omloop een welpje zijn. Wist u niet he. Nu wel. Ach, wat je al niet kan bezighouden, tussen de finish van Lombardije en de start van de Omloop. Wat ons in het Zwarte Gat van 2011 bezighield – José mag het weten – maar ons wachten van toen werd beloond met een zege van een van Neerlands’ beste klassieker-coureurs, toevallig ook degene bij wie we vandaag te gast zijn in zijn huis in de Bollenstreek. 2020 wordt alweer zijn 15e profjaar – waarvan de laatste zeven jaar bij het keurkorps van Jonathan Vaughters. Je weet wel, dat cluppie met het allervetste pakkie van het hele peloton – dat met een beetje fantasie – en okee, misschien nog iets meer LSD – doet denken aan een bollenveld in bloei. Cirkeltje rond, zou je zeggen. In deze aflevering van De Rode Lantaarn praten we met… Sebastiaan Langeveld!

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese – met als speciale gast Sebastiaan Langeveld – en wordt mede mogelijk gemaakt door CanyonHetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon@sebaslangeveld. Én we hebben een mailadres: groetjes@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: