Selecteer een pagina

Daar was Cees Bol opeens, in Nokere Koerse. We zaten nog een beetje beduusd achter onze streampjes – want de val van Mathieu van der Poel op de kasseitjes leek in eerste instantie een zware – en dachten vervolgens aan een Duits Duel tussen Pascal Ackermann en Max Walscheid. Maar toen het stof was opgetrokken, de winnende Duitser zijn helm afzette en vol in beeld werd genomen door de camera, bleek het ineens… ónze Cees Bol, uit óns Zaandam, die zijn hele Team Sunweb een zucht van verlichting deed slaken met een eerste échte zege van het seizoen. Om dat kunstje later – eerst in Californië tegen Sagan, toen in Noorwegen tegen Kristoff – nog maar eens fijntjes te herhalen. Drie zeges al – de helft van het totaal bij Sunweb dit jaar – en ’s mans eerste profseizoen is nog niet eens halverwege. We hebben er weer eentje, heet dat dan!

Wil je meedoen aan onze Tourpool? Kijk op hetiskoers.nl/tour.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese – met als speciale gast Oliver Naesen – en wordt mede mogelijk gemaakt door ScoritoCanyon*, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon & @ceesbol1995. Én we hebben een mailadres: post@derodelantaarnpodcast.nl.

%d bloggers liken dit: