Selecteer een pagina

Glimmen van trots deden we, toen afgelopen zomer bekend werd dat Vriend van de Show Dylan van Baarle een contract had getekend bij het Real Madrid van het wereldwijde wielrennen: Team Sky. De Cannondale werd ingeruild voor een Pinarello, Rigoberto Uran Uran Uran Uran voor Kwiatkowski en Chris Froome. Maar Team Sky beleeft een moeilijk jaar tot dusver – en ook bij Dylan zelf liep het voorseizoen niet als gehoopt. Terwijl zijn ploegmaats proberen om de Giro d’Italia te winnen met Chris Froome – praten wij bij aan Van Baarles keukentafel in het verrassend pittoreske Veenendaal. Een uur lang (!) over de materiaalpech op de Muur van Geraardsbergen, de sad smileys van Dave Brailsford in het WhatsApp-groepje van Sky en de kunst van het kopmanschap.

De Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Shimano Benelux. We worden geproduceerd door Jonne Seriese van Dag en Nacht Media en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren kan via iTunes – waar je ook een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & vooral ook: @dylanvanbaarle. Meedoen aan de volgende #voorspelbokaal? Check De Rode Lantaarn op Facebook!

%d bloggers liken dit: