Selecteer een pagina

De Omloop komt alweer in zicht, maar op de valreep is hier nog een aflevering van ons winterseizoen. Willem is even op trainingskamp in Australië, dus zijn het Jonne en Tim die afreizen voor een interview met Sunweb-renner Martijn Tusveld. Hij is een renner die nog niet de schijnwerpers pakt, maar die zich ontpopt als getalenteerde jonge knecht. Een jonge knecht met klimmersbenen. Komend jaar moet hij Tom Dumoulin aan zijn tweede Giro-zege helpen.

Wij spraken met hem in zijn huis in Utrecht, over zijn jaren bij het Rabobank Development Team, zijn terugslag door de ziekte van Pfeiffer en de terugkeer op het hoogste niveau in de Vuelta van 2018. En: wat maakt nou een goede ploeg? Hoe stel je die samen? En hoe plan je een seizoen waarin de focus ligt op de Giro?

Wil je reageren op deze uitzending?

Via Twitter zijn we te bereiken via @timdegier en @t0ngarcon op Twitter. En @martijntusveld natuurlijk. En: abonneer je vooral ook op iTunes en laat daar in elk geval even een reviewtje achter – zodat andere mensen de podcast ook kunnen vinden. Daarnaast moest je misschien ook gewoon een keer je wielerminnende vrienden tippen – dat zouden wij enorm waarderen.

En tot slot zijn wij voor komend seizoen nog op zoek naar een sponsor. Werk je bij een bedrijf dat ontzettend goed bij ons past en op zoek is naar een half miljoen luisteraars mail dan naar tim@dagennacht.nl of stuur ons een berichtje via twitter.

%d bloggers liken dit: