Selecteer een pagina

We zakten af naar Limburg, naar de rook van Roermond, het prachtige, in carnavalsstemming verkerende Roggel, om daar uitgebreid te praten met Roy Curvers. Zijn collega’s zeggen over Curvers: eigenlijk is hij al een soort ploegleider. Hij is namelijk wegkapitein van Subweb en was jarenlang de motor van de succesvolle sprinttrein van Marcel Kittel. En nu, op zijn 39ste is hij de routinier van de ploeg.

Het werd een gesprek over de ontwikkeling van de Skil-Shimano-Argos-Giant-Sunweb ploeg, over strategie in ettapekoersen, over het tijdperk Kenny van Hummel, het tijdperk Marcel Kittel en het tijdperk Tom Dumoulin, over onderschatte renners, protocollen, barbapapa Albert Timmer, evenknie Marcel Sieberg en over seizoensplanning.

Wil je reageren op deze uitzending?

Op Twitter zijn we te bereiken via @timdegier en @t0ngarcon. En @roycurvers natuurlijk. En: abonneer je vooral ook op iTunes en laat daar in elk geval even een reviewtje achter – zodat andere mensen de podcast ook kunnen vinden.

Daarnaast moest je misschien ook gewoon een keer je wielerminnende vrienden tippen – dat zouden wij enorm waarderen. En tot slot zijn wij voor komend seizoen nog op zoek naar een sponsor. Werk je bij een bedrijf dat ontzettend goed bij ons past en op zoek is naar een half miljoen luisteraars mail dan naar tim@dagennacht.nl of stuur ons een berichtje via twitter

%d bloggers liken dit: