Selecteer een pagina

Zaterdagavond begint in Malaga de 73e editie van de Vuelta d’España. De Laatste Grote Ronde van het Jaar, en dus de laatste kans voor de Mannen van het Klassement. De wedstrijd van de revanches, voor de renners die vielen, door het ijs zakten, een contract moeten verdienen, of gewoon: heel graag shinen op Eurosport. Misschien wel de onvoorspelbaarste van de drie grote rondes ook – met een organisatie die altijd op zoek is naar nieuwe malle bergjes met onbegaanbare geitenpaadjes en een wenteltrap als finish. We krijgen er – zeggen we u eerlijk – maar weinig grip op én geen genoeg van. Maar we bespreken het toch lekker weer allemaal – want zo rollen we dan ook wel weer, hier bij de Rode Lantaarn.

De Rode Lantaarn is genomineerd voor een BNR Podcast Award. Wil je alsjeblieft op ons stemmen? -> bit.ly/stemopderodelantaarn

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese – en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl. Jonne Seriese produceert namens Dag en Nacht Media en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s en de Zangeres Zonder Naam. Abonneren op de Rode Lantaarn kan via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon.

%d bloggers liken dit: